Overig

Smeed jouw eigen herinnering

Een ring is een herinnering die je altijd bij je draagt. Wanneer je ernaar kijkt denk je terug aan die bijzondere vriendschap, een familielid, die leuke collega’s, of natuurlijk je trouwdag. Elke ring heeft zijn eigen verhaal. Je kunt dit verhaal nog persoonlijker maken door de ring zelf te smeden.

Deze introductie schreef ik voor de website van mijn allereerste klant Arto Edelsmeden.

Eerst ervaren, dan schrijven

Nadat ik eigenaren Pernille en Mayken gesproken had wist ik het zeker…ik wilde ook een eigen ring maken! Er is geen betere manier om je voor te bereiden op het schrijven van een tekst dan door  ‘de inhoud’ zelf te ervaren.

Een resultaat om trots op te zijn!

Mijn moeder verraste ik door haar mee te nemen op dit uitje. We hadden een super ochtend! Het resultaat was beter dan ik had durven dromen. Ik draag mijn ring nog steeds met veel plezier. En de websteksten voor Arto Edelsmeden? Die zijn net zo goed gelukt! Bekijk ze hier.

mayken-lotte-pernille-klant-arto-edelsmeden
workshop-arto-edelsmeden-2
zelfgemaakte-ringen
  • "Na ons eerste gesprek was Lotte zo enthousiast over ons bedrijf dat ze dezelfde week nog langs kwam om, met haar moeder, onze workshop 'zilveren ring smeden' te volgen. De teksten had ze daarna super snel geschreven. Ze wist het gevoel dat wij wilden overbrengen in haar teksten te vangen. We zijn erg blij met het eindresultaat!"

    Pernille de Jong-Stolte
    Pernille de Jong-Stolte Eigenaar Arto Edelsmeden
Related Projects

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.