Overig
klantverhaal-bol-voor-critical-minds

Critical Minds ondersteunt bol.com bij bouw fulfilment center

Nog geen jaar na de oplevering van hun gloednieuwe fulfilment center in Waalwijk, start bol.com in 2018 met het uitbreiden hiervan. Dat is noodzakelijk, want de webwinkel groeit jaarlijks met 30 procent. Daar kan de webwinkel wel 50.000 m2 extra voor gebruiken. Om te zorgen dat de bouw volgens planning verloopt, en het fulfilment center in 2021 in gebruik genomen kan worden, schakelde bol.com Critical Minds in.

klantverhaal-struik-en-hamerslag-voor-critical-minds

Hoe Struik & Hamerslag haar productiecapaciteit met 20% verhoogde

“Er komt een punt dat je niet meer kunt vertrouwen op de afspraken die je op een sigarenkistje maakt”, vertelt Eric de Meij. Hij is directeur bij Struik & Hamerslag, dat sinds 1964 superjacht-interieurs van wereldklasse bouwt. Dat punt bereikte het bedrijf in 2019, toen de grootte van haar projecten verdriedubbelde.

klantverhaal-alliander-voor-critical-minds

Zo draagt Richard bij aan structurele verandering binnen Alliander

Hij begon als planner bij Qirion. Nu, 1,5 jaar later, is hij strategisch consultant bij Alliander. “Een mooie, leerzame reis. Die tot op de dag van vandaag bijdraagt aan mijn doel om structurele verandering te realiseren”, vertelt Richard Hoogland enthousiast.

impact-corona-scheepsbouw-critical-minds

Beperk de impact van corona op je scheepsbouwproject met deze 4 adviezen

Op de werf werkt men door. Veilig en samen, onder het coronaprotocol. In kleinere teams, op anderhalve meter afstand. Maar de uitdagingen groeien. Werven werken veel met internationaal personeel, dat genoodzaakt naar huis moet. Fabricage in getroffen gebieden stagneert of moet zelfs helemaal stoppen. Materialen en grondstoffen worden later of niet geleverd. Al met al wordt het steeds moeilijker om de beloofde prestaties te leveren. Dus rijst de vraag: hoe kunnen werven de schade zoveel mogelijk beperken? Project Management Consultants Janne Constandse en Rosan Schulp geven antwoord.

criticalminds-organisatieontwikkeling_header_web

Waarom complexe bouwprojecten een toegewijde planner nodig hebben

Bij de bouw van een complex project werken de projectmanager, de werkvoorbereider én de uitvoerder dagelijks aan de planning. Ieder op zijn of haar eigen manier. Maar wat is dat eigenlijk, planning? Het lijkt zo’n makkelijke vraag. Maar het antwoord verschilt per persoon, per functieomschrijving en zelfs per taal. Een simpele verwarring, maar wel één die direct impact heeft op de voortgang op de bouwplaats.

verhaal-medewerker-critical-minds

Pieter blikt terug op zijn eerste jaar: ‘Bij Critical Minds haal je uit alles het maximale’

Na drie jaar bij een startup in kinderspeelgoed gewerkt te hebben, besloot Pieter van den Hoek dat het tijd was voor een volgende carrièrestap. “Ik zocht een afwisselende baan, met een goed leer- en ontwikkeltraject, een prettige werkomgeving én een connectie met de jachtbouw.” Die zoektocht eindigde iets meer dan een jaar geleden, toen hij voor Critical Minds koos. In dit artikel blikt hij terug op zijn eerste jaar.

artikel-critical-minds

Hoe een vrouw met een handpop mijn werkgeluk vergrootte

Het is ons jaarlijkse visieweekend. Samen met mijn collega’s loop ik door de lange gang van de afgehuurde zeilschool. Op de muren om ons heen hangen tientallen foto’s. Die een tijdlijn vormen van het afgelopen jaar. Met een grote glimlach kijk ik ernaar. Wat hebben we al veel doelen bereikt, die we onszelf vorig jaar gesteld hebben. Nu zijn we klaar voor de volgende stap: het vergroten van ons werkgeluk.

Related Projects

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.