IT

Hoe Scrum.shop in 1,5 jaar het aantal orders verviervoudigde

De scrum-methode. Voor organisaties die willen innoveren is deze agile-werkwijze niet meer weg te denken. Getriggerd door de alsmaar groeiende populariteit van deze methode, startte Willem Jan Rutgers eind 2016 vanaf zijn keukentafel Scrum.shop. Een webshop met premium visualisatietools voor Scrum-, Agile- en Kanban-teams. In anderhalf jaar groeide het aantal bestellingen van 20 tot 80 per maand.

Hoe Bedrijfsverlichting.nl met 700% groeit

De 23-jarige Riley van Loo startte in 2014 Bedrijfsverlichting.nl. Een webshop met hoogwaardige LED-verlichting, die klanten als Puma, Tix.nl en Budweiser bedient. Met een slimme online strategie en superscherpe prijzen groeide de omzet van het bedrijf in vier jaar met 700 procent. De prognose is dat het bedrijf in 2019 de omzetgrens van een miljoen ruim gaat passeren.

Zo zorgt B DUTCH voor snelle én beheersbare groei

B DUTCH is een Nederlandse one-stop-shop voor complete en innovatieve badkamers, keukens en kastenwanden. Het materiaal Solid Surface ligt aan de basis van de ontwerpen. Met een eigen productiefabriek in Nederland, en een in-house verkoopteam, zijn ze tot wel 70% goedkoper dan andere designmerken in het midden- en hoogsegment. En dankzij de optimalisatie van enkele bedrijfsprocessen, verdubbelde het aantal orders in de laatste 2 jaar. Lees hoe het bedrijf haar onstuimige groei kan bijbenen met de komst van nieuwe automatisering.

Related Projects

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.