IT

Als ghostwriter schreef ik klantverhalen voor business-softwarebedrijf Simplicate uit Groningen.

Sjors laat zien dat ondernemen anders kan

Maak kennis met Sjors. Sjors is financieel regisseur. Sinds 2014 voert Sjors de regie over de financiën van meer dan vijftig creatieve bureaus. En dat gaat verder dan alleen de cijfers. Want Sjors is meer dan een financieel expert. Sjors is een businesscoach, die gelooft dat een bedrijf niet alleen gevoerd wordt om winst te maken. Welke ambitie je als ondernemer ook hebt, Sjors helpt je om dit waar te maken. Hoe? Met ijzersterke financiële kennis, ondernemersmentaliteit en het gebruik van slimme software.

MediaSoep: technologie is het recept voor innovatie

MediaSoep is een uit de hand gelopen kroegidee uit onze studententijd’, vertelt mede-eigenaar Jorrit Miedema lachend. ‘Bert, Freek en ik begonnen met bravoure het webbureau als bijbaantje toen we om ons heen zagen dat er veel behoefte was aan websites. We dachten: dat kunnen wij beter!’ In vijf jaar groeit MediaSoep uit tot een bloeiend bedrijf met acht medewerkers en een kantoor in het centrum van Joure.

Met Simplicate is het sterrenteam van Vazquez compleet

Op 21-jarige leeftijd begint Maarten Vazquez in 2013 zijn eigen creatiestudio. Dat zijn onderneming zo’n razendsnelle vlucht zou nemen, had hij niet durven dromen. Vijf jaar later is zijn werkplek aan de eettafel ingeruild voor een eigen ‘stadion’ en staat er een zestienkoppig team van vakspecialisten ‘klaar om aangespeeld te worden’. Samen helpen zij hun fans (klanten) te scoren met strategische vraagstukken, doeltreffende concepten en meetbare reclamecampagnes.

Related Projects

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.