Hoi,

Ik ben Lotte ten Berge

Freelance tekstschrijver uit Zwolle. Sinds 2017 verplaats ik mij in de meest ingewikkelde organisaties. Want complexe verhalen vertalen naar heldere teksten, daar houd ik van! Door diepgaande interviews te houden leer ik jouw taal, drijfveren en doelstellingen kennen en achterhaal ik de unieke meerwaarde van jouw product en/of dienst.

potlood

Opdrachtgevers

Een uiteenlopende klantenkring

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt voor IT-bedrijven, onderwijsinstellingen, financiële dienstverleners, tapijt- en keukenspecialisten en leveranciers van werktuigbouwkundige componenten. Erg leuk op verjaardagen, want er is vrijwel geen branche waar ik niet een woordje over mee kan praten. Maar ook vooral heel handig, want al deze ervaringen neem ik weer mee naar mijn volgende opdracht. En wat blijkt? Veel bedrijven zitten met precies dezelfde uitdagingen.

Brancheoverschrijdende uitdagingen

Deze uitdagingen worden gedreven door internationale trends. Denk bijvoorbeeld eens aan robotisering, IoT, customer self service, automatisering, snelle en efficiënte logistiek & distributie, big data en ketenbeheersing. Brancheoverschrijdende en herkenbare uitdagingen waar iedere ondernemer mee te maken heeft (of krijgt). Ik vind het heerlijk om mij in deze constant veranderende wereld te begeven en denk graag met je mee over hoe je deze uitdagingen te lijf gaat.

Inspiratie

Mutual sustainability

Eenvoud. Dat is wat dit gedachtegoed en dit boek siert. Schrijvers Verschoor en Boerekamps gingen op zoek naar het succes van organisaties: een duurzame, wederzijds succesvolle relatie – tussen mensen. Want uiteindelijk hebben ‘bedrijven’ geen relaties. Zo sta ik ook in het leven. Ik ga relaties met mensen aan en geef hen alles wat ik hen te bieden heb. Voor de één is dat een goed geschreven tekst of een persbericht, voor de ander is dat de verbinding met iemand uit mijn netwerk.

Platform revolution

Ik geloof in de kracht van platform businesses als Uber, Airbnb, Apple, Amazon en Google. Dit zijn bedrijven die vraag en aanbod weer bij elkaar brengen. Waarom ze zo succesvol zijn? Ze begrijpen dat producten en diensten ‘functies’ hebben en platformen ‘gemeenschappen’. En die gemeenschappen, die leveren een schat aan doelgroepgerichte informatie op… die je geheel naar wens kunt benutten.

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

  • Actuele informatie
  • Tips voor bedrijven en ondernemers
  • Leuke en relevante blogs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Vul in wat je zoekt en druk op Enter.